7.2 C
Cluj
sâmbătă, februarie 24, 2024
No menu items!

Sute de oameni prezenți la manifestările miliar religioase prilejuite de Ziua Națională a României, la Câmpia Turzii

Cele mai citite

Totul a fost impecabil și organizat la secundă. Ziua Națională a României a fost marcată, la Câmpia Turzii, într-o manieră extraordinară și a avut parte de cea mai numeroasă prezență din ultimii ani. Sute de cetățeni, adulți și copii, au celebrat 1 decembrie alături de militari ai Bazei 71 Aeriană, militari ai Grupul 3 Cercetare și Supraveghere prin Radiolocaţie și Avertizare Timpurie „General Vasile Mihalache”, Detașamentul de Pompieri Turda, reprezentanți ai Poliției Municipiului Câmpia Turzii, și au putut urmări cum aceștia defilează cu tehnica din dotare.

Imnul național al României a fost interpretat de Silviu Pop împreună cu Fanfara Promenada, iar în timpul interpretării cerul municipiului Câmpia Turzii a fost cuprins de artificii și fumigene tricolore. Nu au lipsit alocuțiunile și depunerile de coroane din partea oficialităților. Deși vremea se anunța destul de urâtă, cu ploi și intensificări ale vântului, o vreme mai bună ca în acest an de 1 decembrie, cu 14 grade, nu am avut niciodată. Defilarea s-a putut realiza iar survolul cu elicopterele IAR-330 Puma a putut fi urmărit de participanți.

Cei prezenți au primiti stegulețe tricolore (în jur de 500 de stegulețe) de la organizatori, pe care le-au fluturat cu iubire față de țară în momentele cheie din ceremonial.

A fost ceremonialul care a marcat 105 de la Marea Unire.

 

 

 

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Video. Paula Hriscu, celebra interpretă de folclor autentic, a făcut o mare surpriză unei familii din Câmpia Turzii

Într-un gest inedit și plin de căldură umană, celebra interpretă de muzică populară, Paula Hriscu, a oferit o surpriză...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img