7.2 C
Cluj
luni, aprilie 22, 2024
No menu items!

Conferință privind prevenirea consumului de droguri în rândul adolescenților, organizată la Turda

Cele mai citite

Astăzi am participat la conferința organizată de Autoritatea Teritorială de Ordine Publică Cluj, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Cluj și Inspectoratul de Poliție al Județului Cluj.

 

🔍 Conferința a abordat tema crucială a prevenirii consumului de droguri în rândul adolescenților clujeni, sub titlul „PREVENIREA CONSUMULUI DE DROGURI ÎN RÂNDUL ADOLESCENȚILOR CLUJENI- ALEG”.

 

Împreună ne dorim să continuăm promovarea unui mediu sigur și sănătos pentru tinerii noștri. Cu toții suntem conștienți că abuzul de droguri este o problemă complexă de sănătate, fără limite de vârstă sau statut social.

 

❗ Este esențial să înțelegem că nu ne putem neglija angajamentul de a proteja viața și viitorul tinerei noastre generații. Totodată, nu putem pretinde că avem toate răspunsurile la această provocare. Prevenirea consumului de droguri în rândul tinerilor noștri reprezintă o imensă responsabilitate pentru noi toți. Tinerii sunt cel mai mare atu al nostru. Ei sunt viitorii noștri inovatori, lideri și artizani ai societății.Prin comunicare autentică și conexiune, putem preveni împreună consumul de droguri!

 

Fiecare pas contează în lupta împotriva consumului de substanțe nocive în rândul adolescenților.Așadar, părinți, profesori nu ne rămâne decât să facem front comun pentru a ne proteja copiii.

 

#GuvernulRomaniei #PrimariaMunicipiuluiTurda #AutoritateaTeritorialaDeOrdinePublică #InspectoratulȘcolarJudețean #InspectoratulDePoliție

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Un turdean și un clujean revoluționează comerțul online cu Piața-AMZ.ro, site-ul pentru produse resigilate la prețuri corecte

Într-o lume în care consumatorii caută mereu opțiuni convenabile și accesibile, doi antreprenori din inima municipiului Turda au adus...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img