7.2 C
Cluj
luni, aprilie 22, 2024
No menu items!

Primăria Câmpia Turzii: Un viitor fără violență începe în școală – educăm pentru respect!

Cele mai citite

Un viitor fără violență începe în școală – educăm pentru respect!

 

Violența este un fenomen antisocial care nu ar trebui să existe nicăieri, dar cu atât mai puțin în structurile școlare. Cu toate acestea, tot mai dese sunt cazurile în care elevii sau profesorii cad pradă acestui flagel.

 

În acest context, Colegiul Tehnic „Victor Ungureanu” din Câmpia Turzii a găzduit o ședință de lucru la care au luat parte toți directorii unităților de învățământ din zona Turda – Câmpia Turzii.

 

Tema ședinței, inițiată și coordonată de doamna Marinela Marc, Inspector Școlar General al Județului Cluj, a vizat tocmai modalitățile și strategiile de prevenire și combatere a fenomenelor de violență în școli și bullying.

 

Domnul primar, invitat la eveniment, a evidențiat importanța unei implicări comune părinte – profesor – autorități, pentru a ține acest fenomen cât mai departe de școlile noastre.

 

Toți cei prezenți la eveniment au manifestat receptivitate și o atitudine proactivă în gestionarea acestei situații nedorite.

 

Direcția Relații cu Comunitatea

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Un turdean și un clujean revoluționează comerțul online cu Piața-AMZ.ro, site-ul pentru produse resigilate la prețuri corecte

Într-o lume în care consumatorii caută mereu opțiuni convenabile și accesibile, doi antreprenori din inima municipiului Turda au adus...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img