7.2 C
Cluj
sâmbătă, mai 25, 2024
No menu items!

Elevii din Florești, în vizită la Universitatea Tehnică din Cluj Napoca. Bogdan Pivariu: „Avem ca și prioritate activități care să le permită elevilor să exploreze concepte și idei noi”

Cele mai citite

Elevii claselor a IX-a și a X-a, alături de cadre didactice, au făcut o ieșire la Universitatea Tehnică din Cluj Napoca, unde au vizitat echipa „ART TU Cluj-Napoca” a Universității Tehnice, și au discutat despre primul monopost electric din România care a concurat la o competiție internațională de Formula Student.

„Avem ca și prioritate activități care să le permită elevilor să exploreze concepte și idei noi prin care să iși dezvolte abilitățile sociale și de cooperare precum și să înțeleagă din timp ce direcție vor urma după absolvirea liceului. Elevii însoțiți de diriginții lor au vizitat echipa „ART TU Cluj-Napoca” a Universității Tehnice, unde au discutat despre primul monopost electric din România care a concurat la o competiție internațională de Formula Student. Vizita a continuat cu o parte din laboratoarele didactice ale Facultății de Autovehicule Rutiere, Mecatronică și Mecanică, unde studenții au posibilitatea de a realiza teste experimentale cu rolul de a le sedimenta cunoștințele teoretice dobândite în cadrul cursurilor. Mulțumim conducerii Universității Tehnice precum și organizației de studenți care ne-au ajutat în această acțiune. Vom continua cu astfel de activițăți alături de profesori și vom oferi elevilor oportunități de a-și exersa o abilitate și de a le oferi feedback orientat, astfel încât aceștia să poată progresa. #NoulFlorești”

Sursa: Facebook Bogdan Pivariu

 

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Festivalul Produsului Tradițional, la USAMV Cluj-Napoca

💙💚👩‍🎓🧀🍲🥧 Vă invităm cu bucurie la ediția a XVII-a a Festivalului Produsului Tradițional, susținut de studenții din anul IV...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img