7.2 C
Cluj
sâmbătă, februarie 24, 2024
No menu items!

Foto. 1 decembrie memorabil! Mii de oameni au participat la spectacolul artistic din Parcul Municipal Berc susținut de artiști iubiți ai României

Cele mai citite

Într-o atmosferă de entuziasm și unitate națională, Parcul Municipal Berc a găzduit un spectacol artistic impresionant cu ocazia Zilei Naționale a României. Peste 3000 de spectatori au participat la eveniment, aducând un plus de energie artiștilor care au susținut un show memorabil.

Artiștii de marcă care au încântat publicul au fost Alex Velea, Antonia, Vladuța Lupău alături de Rapsozii Maramureșului, Amalia Chiper și Ionuț Fulea, acompaniați de Nelu Gabor cu orchestra. Aceștia au oferit o paletă variată de genuri muzicale, de la pop și dance la folclor autentic, captivând audiența cu talentul lor remarcabil. Ansamblurile folclorice locale, Ardeleana și Mugurelul, au adus plus valoare evenimentul prin joc și voie bună.

Participanții au avut ocazia să se bucure de o seară plină de emoție și voie bună, subliniind importanța solidarității într-o zi atât de semnificativă pentru istoria țării noastre.

Cu toții au sărbătorit cu mândrie și bucurie Ziua Națională a României într-un cadru spectaculos, sub cerul senin al Parcului Berc. Evenimentul a reprezentat o oportunitate de a aduce comunitatea împreună și de a celebra împreună valorile care definesc națiunea noastră.

La final, un frumos foc de artificii a inundat cerul spre bucuria celor prezenți!

 

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Video. Paula Hriscu, celebra interpretă de folclor autentic, a făcut o mare surpriză unei familii din Câmpia Turzii

Într-un gest inedit și plin de căldură umană, celebra interpretă de muzică populară, Paula Hriscu, a oferit o surpriză...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img