7.2 C
Cluj
joi, iulie 25, 2024
No menu items!

(Foto+video) Primarul, Dorin Lojigan, și viceprimarul, Sabin Ghemeș, decorați de ÎPS Andrei cu ordinele eparhiale „Mihai Vodă” și „Sf. Martiri Năsăudeni”, pentru implicarea și sprijinul oferit la reabilitarea bisericii Învierea Domnului Câmpia Turzii

Cele mai citite

Primarul Dorin Lojigan și viceprimarul Sabin Ghemeș au fost decorați de ÎPS Andrei cu ordinele eparhiale „Mihai Vodă” și „Sfinții Martiri Năsăudeni” pentru implicarea și sprijinul la reabilitarea bisericii Învierea Domnului Câmpia Turzii.

Administrația locală din Câmpia Turzii demonstrează încă o dată că implicarea și sprijinul comunității sunt esențiale pentru păstrarea patrimoniului cultural și religios al orașului. Recent, lucrările de restaurare a Bisericii „Învierea Domnului” au ajuns la final, grație unui efort concertat și a unei colaborări exemplare între autoritățile locale și instituția bisericească.

Aceste distincții vin ca o recunoaștere a contribuției lor semnificative în restaurarea bisericii, un monument de o importanță deosebită pentru comunitatea locală.

Lucrările de restaurare au inclus refacerea fațadei, consolidarea structurii și renovarea exterioară a bisericii, toate acestea fiind realizate cu grijă pentru a păstra autenticitatea și valoarea istorică a clădirii, biserica fiind monument istoric!

Proiectul a fost finanțat parțial din fonduri locale, guvernamentale și din donații ale enoriașilor!

Dorin Lojigan are, în momentul de față, toate ordinele pe care Arhiepiscopia Clujului le poate conferi: Sfinții Martiri Năsăudeni, ordinul Episcop Nicolae Ivan și Ordinul eparhial Mihai Vodă și cea mai înaltă distincție, Crucea Transilvană!

 

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Video. ANER- Tresar din vis ( Remake 2024)

ANER a promis și și-a ținut promisiunea! A scos remake-ul piesei care a rupt în anii 2000, Tresar din...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img