7.2 C
Cluj
luni, aprilie 22, 2024
No menu items!

Gemina Cluj se deplasează în Antalya, la Euro Business Cup, din postura de câștigatoare a trofeului de anul trecut!

Cele mai citite

Euro Business Cup este o competiție destinată firmelor și insistitutilor organizată de Federația Europeană de minifotbal, care se desfășoară în Turcia, Antalya în perioada 18-22 octombrie.

La această ediție vor participa 28 de echipe din 12 țări, echipa militarilor clujeni la care evoluează și mulți jucători din zona noastră este calificată la aceasta competiție din postura de câștigatoare a trofeului de anul trecut.

Staful tehnic cât și lotul de jucători ai echipei Gemina Cluj au făcut eforturi considerabile în a atrage sponsori și a face posibilă cea de a patra praticipare a echipei la acest turneu, Gemina Cluj fiind singura echipa calificată la toate cele patru ediții și prima echipă românească care câștiga marele trofeu.

„Mergem ca de fiecare dată cu gândul de a ne reprezenta țara cu mândrie la o competiție europeana și sa facem tot ce ne sta în putință să ajungem cât mai sus, sa luăm meci cu meci și de ce nu sa ne apărăm titlu câștigat anul trecut. Suntem conștienți cu toții de faptul că a crescut foarte mult competiția în ultimele două ediții și am simțit-o pe propria piele anul trecut fiecare echipa participantă la Euro Business Cup este foarte bine pregătită atât sportiv dar mai ales financiar. Sunt echipe cu jucatorii de la loturile naționale și cu condiții bune pentru performanta dar noi ne vom juca șansa noastră până la capăt oricare ar fi ea.

Indiferent cu ce rezultat ne vom întoarce de la aceasta ediție a Euro Business Cup noi suntem niște câștigătorii datorita faptului ca putem participa și în acest an mai mult ca niciodată dat fiind faptul că am găsit foarte greu sponsori si sau făcut eforturi foarte mari pentru a putea participa din calitate de deținători ai trofeului.

Pe acestă cale vrem sa le mulțumim tuturor sponsorilor și oamenilor care ne-au dat această oportunitate și ne-au sprijinit financiar. Este greu sa ajungi sus dar cu mult mai greu sa te menții acolo, indiferent de ce rezultat vom obține de data aceasta vrem să fim recunoscători tuturor celor care ne-au dat șansa să participam și sa ne apărăm titlu european.”

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Un turdean și un clujean revoluționează comerțul online cu Piața-AMZ.ro, site-ul pentru produse resigilate la prețuri corecte

Într-o lume în care consumatorii caută mereu opțiuni convenabile și accesibile, doi antreprenori din inima municipiului Turda au adus...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img