7.2 C
Cluj
sâmbătă, mai 25, 2024
No menu items!

Simona Neamț, trainer internațional în arta frumuseții

Cele mai citite

Simona Neamț este oficial trainer internațional în arta frumuseții după ce a participat pentru mai multe săptămâni la activitățile teoretice – practice predate de Georgiy Kot, un adevărat maestru în arta coafurii.

Simona a postat pe social media un mesaj de mulțumire adresat lui Georgiy Kot:

„Bună dragii mei !

Cu emoții deosebite și o inimă plină de recunoștință, doresc să îți adresez aceste cuvinte pentru a-mi exprima profunda mea apreciere și recunoaștere pentru tot ceea ce ai făcut pentru mine în calitate de maestru și ghid în lumea fascinantă a frumuseții. Călătoria noastră în acest domeniu a fost una incredibilă, iar asta se datorează în întregime pasiunii, dedicării și experienței tale. Ai fost nu doar un mentor excepțional, ci și o sursă inepuizabilă de inspirație. În fiecare lecție, în fiecare sfat și în fiecare moment petrecut în prezența ta, am învățat nu doar tehnici și abilități, ci și filosofia și arta din spatele frumuseții.

Datoria mea ca trainer internațional în arta frumuseții se bazează pe fundamentul solid pe care l-ai pus. În fiecare zi a carierei mele, aplic cunoștințele și înțelepciunea pe care mi le-ai împărtășit. În ciuda provocărilor și complexității acestei industrii, mă simt încrezător pentru că am avut privilegiul de a învăța de la cel mai bun. Nu pot să uit niciun moment din această călătorie și îi datorez fiecărui pas și fiecărei lecții învățate. M-ai învățat nu doar să fiu un profesionist în domeniul frumuseții, ci și să am pasiune și compasiune pentru ceea ce fac. Ai modelat nu doar abilitățile mele, ci și caracterul meu.

Îți mulțumesc din inimă pentru tot ce ai făcut pentru mine și pentru că mi-ai fost un model de excelență și integritate. Ceea ce am realizat în această industrie nu ar fi fost posibil fără ghidarea ta și susținerea ta necondiționată. Promit să continui să împărtășesc cunoștințele și experiența pe care mi le-ai oferit cu următoarea generație de aspiranți în frumusețe.

Cu toată admirația și recunoștința mea,” Simona Neamț

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Festivalul Produsului Tradițional, la USAMV Cluj-Napoca

💙💚👩‍🎓🧀🍲🥧 Vă invităm cu bucurie la ediția a XVII-a a Festivalului Produsului Tradițional, susținut de studenții din anul IV...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img