7.2 C
Cluj
miercuri, iunie 19, 2024
No menu items!

Matematica este grea? Încearcă artimetica mentală- simplu ca „Kon’nichiwa”. Unde poate învăța copilul tău modalitatea de calcul care a revoluționat matematica

Cele mai citite

Matematica este grea? Încearcă artimetica mentală- simplu ca „Kon’nichiwa”. Unde poate învăța copilul tău modalitatea de calcul care a revoluționat matematica

Artimetica mentală își face loc rapid printre preferințele părinților de a-și educa copiii în tainele matematice! Într-o era în care tehnologia este la un alt nivel și copiii născuți de vreo 10 ani încoace sunt foarte inteligenți, această modalitate simplistă de face calcule este tot mai la modă.

O metodologie recunoscută, cu ajutorul căreia, copiii își dezvoltă memoria, concentrarea și gândirea logică prin calcule – inițial cu un abac. Cu timpul, viteza de calcul devine din ce în ce mai mare și copilul începe să înmulțească, să împartă, să adune și să scadă în minte, fără ajutorul abacului (numărătoare).

În fapt, ce este aritmetica mentală?

Aritmetica mentală reprezintă abilitatea de a efectua calcule matematice rapid și precis, fără utilizarea unor instrumente sau hârtie. Această formă de gândire matematică joacă un rol crucial în rezolvarea problemelor cotidiene și în dezvoltarea capacităților cognitive.

 

În primul rând, aritmetica mentală sporește agilitatea mintală, antrenând creierul să efectueze calcule complexe într-un timp scurt. Această abilitate poate fi utilă în situații urgente sau în rezolvarea rapidă a problemelor în diverse contexte, de la cumpărături la planificarea bugetului.

Pe lângă aspectul practic, aritmetica mentală contribuie la dezvoltarea concentrării și a memoriei. În timp ce efectuăm calcule în minte, ne antrenăm capacitatea de a păstra informații relevante și de a le utiliza în mod eficient pentru rezolvarea problemelor matematice.

 

Această abordare facilitează asimilarea conceptelor matematice și poate contribui la îmbunătățirea performanțelor școlare.

 

Aproape de Câmpia Turzii, la Luduș, există oameni avizați și pasionați care pot avea grijă ca și copilul d-voastră să se dezvolte într-o manieră minunată!

 

Smart Kids este locul unde copilul de la 4 ani până pe la vreo 12 poate dobândi abilități trainice de aprofundare a calculelor!

Bulevardul 1 Decembrie 1918 Nr. 35B, Ludus, jud. Mureș

Telefon: 0750 414 509

Mail: ludus@smarty-kids.ro

 

 

 

 

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

A mai rămas puțin și redăm comunității clădirea fostei judecătorii, dar sub o nouă formă

A mai rămas puțin și redăm comunității clădirea fostei judecătorii, dar sub o nouă formă.🏤   Renovarea acestei clădiri e în...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img