7.2 C
Cluj
luni, aprilie 22, 2024
No menu items!

Momentul acela când te afli în slujba cetățeanului și salvezi viața unui tânăr, chiar dacă ești liber de la muncă. Felicitări, Toni!

Cele mai citite

Un comunicat emis de IPJ Cluj a intrat în atenția aspress.ro. Un gest făcut de trei agenți MAI pentru o familie din Câmpia Turzii ne-a îndemnat să concepem un articol la adresa lor.

Pe scurt, un adolescent de 14 anișori a plecat de acasă fără să își anunțe părinții și… nu s-a mai întors. Având o relație foarte bună cu băiatul, nefiind vorba de conflicte său alte certuri, părinții s-au îngrijorat și au anunțat Poliția. Aici intervine partea unui tânăr subinspector din cadrul Biroului de Investigații Criminale Câmpia Turzii. Toni Suller, un agent MAI experimentat, pe care te poți baza când ai nevoie, era în timpul liber când a primit telefon de la servici pentru a ajuta la găsirea adolescentului. Din secunda în care a ajuns la birou, Toni a făcut tot ceea ce i-a stat în putință pentru a-l găsi pe băiat. Deși este tânăr, Toni a acumulat experiența necesară în a-și executa atribuțiile cu profesionalism și dedicare.

Băiatul a fost găsit în Cluj Napoca, într-o zonă apropiată de secția 7 de poliție. Din acest considerent, pentru că nu era în aria lui de lucru, Toni a apelat la colegii Sebastian și Cătălin, din cadrul Secției 7 Poliție Cluj-Napoca, care au pus umărul la găsirea adolescentului.

Profesionalismul, încrederea, dorința și speranța agenților au adus pe chipul părinților un zâmbet imens și o bucurie în suflet.

Gestul frumos al părinților a îndulcit atmosfera din cadrul Poliției Municipiului Câmpia Turzii. Mama băiatului a dus un tort cu un bilețel de mulțumire la adresa Poliției Municipiului Câmpia Turzii.

Oameni buni, astfel de acțiuni sunt incredibile și merită promovate la maxim. Gestul polițiștilor este unul impresionant, cu precădere gestului subinspectorului Toni, care a venit din timpul liber pentru a rezolva un caz. Cu astfel de tineri, Poliția are viitor! Felicitări, Toni! Felicitări comandantului Poliției Municipiului Câmpia Turzii pentru plusul de valoare adus!

„Mulțumesc Poliției Câmpia Turzii. De la primul om care a răspuns apelului nostru disperat până la ultimul care l-a adus pe copilul nostru acasă. Vă mulțumesc pentru modul profesionist în care ați acționat pentru că mi-ați dat putere prin vorbe și încurajări. Toată viața noastră ne vom ruga pentru voi și familiile voastre” Mesajul emoționant al părinților pentru cei care au ajutat la găsirea fiului lor.

 

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Un turdean și un clujean revoluționează comerțul online cu Piața-AMZ.ro, site-ul pentru produse resigilate la prețuri corecte

Într-o lume în care consumatorii caută mereu opțiuni convenabile și accesibile, doi antreprenori din inima municipiului Turda au adus...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img