7.2 C
Cluj
duminică, mai 26, 2024
No menu items!

Muncim.ro este cea mai nouă platformă dedicată atât angajatorului cât și angajatului

Cele mai citite

De fapt, ce înseamnă muncim.ro?

Pe scurt, o întreagă echipă, aici pe muncim.ro. Pentru ca tu să ai un loc de muncă mai bun. Sau, să găsești un om potrivit, dacă ai o ofertă de muncă. MUNCIM.RO a fost construit pornind de la ideea că piața muncii are nevoie de o schimbare. Cu toții resimțim o problemă în zona de resurse umane, mai ales când vine vorba despre atragerea de candidați competenți și realmente interesați de o schimbare profesională, dar și de cealaltă parte, atunci când acești candidați caută un angajator responsabil, care să le ofere beneficii pe măsura calificării. Așa că am deschis șantierul și ne-am apucat de treabă cu o echipă mixtă, formată din specialiști în marketing, recrutare și design. După nenumărate studii și schițe – pentru a ajunge la cea mai bună soluție,  am pus cărămidă cu cărămidă și am creat acest proiect menit să umple un gol apărut între candidați și angajatori sau firmele de recrutare. Muncim.ro este cea mai nouă platformă unde găsești:

• Sourcing – menit să pună la dispoziție o listă de candidați aflați în căutare activă de oportunități. Identificați prin campanii rulate în mediul online, aceștia sunt selectați în baza criteriilor agreate de comun acord, specific profilului căutat.

• Recrutare și selecție, Identificare CV’uri candidați eligibili – echipa noastră acoperă primele 2 etape ale unui proces de recrutare clasic, anume: identificarea de candidați eligibili și validarea interesului acestora pentru oferta promovată. Pentru o mai bună selecție, echipa noastră va efectua un screening adresând întrebări punctuale cu fiecare candidat în parte. Rezultatul final, un număr de CV’uri de candidați eligibili și dispuși să poarte o discuție detaliată cu dvs., cu privire la oferta promovată.

• Recrutare end-to-end, serviciul acoperă toate aspectele procesului de recrutare. Consultanții noștri analizează, identifică, evaluează, selectează și intervievează candidați eligibili în baza criteriile stabilite împreună. Serviciul urmărește să se asigure că cel mai potrivit candidat este selectat pentru postul promovat. Serviciul este oferit pana la închiderea poziției.

Servicii conexe de suport:

• Publicare și promovarea anunțului de angajare,

• Campanii dedicate în social media,

• Campanii de employer branding și generare leaduri

• https://unde.muncim.ro/

Postare anunțuri angajare – JOBS.MUNCIM.RO:

• Anunț fără promovare – Gratuit.

• Anunț cu promovare – începand de la 249lei

Suntem prezenți pe urmatoarele canale:

• Website – https://www.muncim.ro/

• Facebook – https://www.facebook.com/muncim.ro/

 

• Tiktok – https://www.tiktok.com/@muncim.ro

*canalele de promovare disponibile, rețeaua MUNCIM.RO: Facebook, Instagram, Tiktok, LinkedIN, Google Adwords. Newsletter, SMS.

 

 

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Ghiță Munteanu a împlinit 50 de ani! A lansat o melodie chiar în ziua când a petrecut cu prietenii apropiați

Pe data de 25 mai, Ghiță Munteanu, renumitul cântăreț de muzică populară și de petrecere, a marcat o etapă...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img