7.2 C
Cluj
luni, aprilie 22, 2024
No menu items!

O tânără avocată din Câmpia Turzii, speaker în cadrul Seminarului Național „Law & Tech”

Cele mai citite

Andrada Persu este o tânără din Câmpia Turzii, absolventă a Facultății de Drept din cadrul UBB, care este specializată în drept comercial, societar, proprietatea intelectuală și GDPR. Andrada face parte din Baroul Cluj încă din anul 2014 și este membru co-fondator Alt + Law. Andrada Persu este o avocată de excepție cu un viitor prolific. Peste câteva zile, în perioada 9 – 11 mai, Andrada va fi speaker la un eveniment foarte așteptat de tinerii avocații din județ: Law&Tech, care are o tematică inedită: influența pe care o are și o va avea tehnologia asupra domeniului juridic.

„Andrada Persu a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității Babeș-Bolyai și programul de master „Dreptul internațional și dreptul comparat al afacerilor”. Aceasta este avocat definitiv în Baroul Cluj din anul 2014 și membru co-fondator Alt+Law, unde își desfășoară activitatea. Domeniile sale de interes sunt dreptul comercial si societar, proprietatea intelectuală, GDPR. De asemenea, participă în calitate de mentor sau speaker la evenimente având ca tematică startup-urile și la competiții de tip hackathon.

În cadrul Seminarului Național „Law & Tech”, Andrada Persu va susține o prelegere pe tema ”Intersecția dintre inteligența artificială și proprietatea intelectuală” și va răspunde întrebărilor voastre”, se arată pe pagina de Facebook Elsa Cluj Napoca.

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Un turdean și un clujean revoluționează comerțul online cu Piața-AMZ.ro, site-ul pentru produse resigilate la prețuri corecte

Într-o lume în care consumatorii caută mereu opțiuni convenabile și accesibile, doi antreprenori din inima municipiului Turda au adus...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img