7.2 C
Cluj
sâmbătă, februarie 24, 2024
No menu items!

Sports Festival aduce în fața iubitorilor de fotbal o confruntare între România Legends vs Galatasaray Legends

Cele mai citite

Galatasaray Legends vin la Cluj pentru o înfruntare cu cei mai buni jucători de fotbal ai Naționalei României (1995-2023). Meciul demonstrativ se va juca vineri, 2 iunie, pe Cluj Arena, în ce-a de-a doua zi a Sports Festival 2023 – cel mai mare festival dedicat sportului din România. Gheorghe Hagi și Gheorghe Popescu, marii fotbaliști care au scris istorie pentru ambele echipe, se numără printre vedetele acestui meci. Pentru că Sports Festival este un eveniment dedicat întregii familii care anul acesta se desfășoară chiar în preajma Zilei Copilului, am pregătit și un Family zone la tribuna 2 din Cluj Arena. Aici, se pot achiziționa între 2 și 5 bilete la cel mai bun preț cu condiția ca, în grup, să fie minim un copil (sub 18 ani).

Ca acces general, copiii sub 7 ani pot intra la meci fără bilet, cu condiția să fie însoțiți de un adult și, în acest caz, nu vor avea loc dedicat.

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Video. Paula Hriscu, celebra interpretă de folclor autentic, a făcut o mare surpriză unei familii din Câmpia Turzii

Într-un gest inedit și plin de căldură umană, celebra interpretă de muzică populară, Paula Hriscu, a oferit o surpriză...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img