7.2 C
Cluj
sâmbătă, decembrie 9, 2023
No menu items!

Parteneriat La Lorraine – Colegiul Tehnic Victor Ungureanu

Cele mai citite

Tocmai ce s-a terminat primul an de parteneriat între compania La Lorraine și Colegiul Tehnic Victor Ungureanu. Parteneriatul se referă la realizarea unui stadiul de practică la societatea La Lorraine de către elevii Colegiul Tehnic Victor Ungureanu.

„O parte dintre elevii claselor a IX-a învățământ profesional au finalizat primul an de practică la agentul economic partener La Lorraine România.
Festivitatea organizată cu această ocazie ne-a convins că elevii au fost primiți în familia La Lorraine cu brațele deschise.
Ne-am bucurat să îi vedem pe acești tineri dornici să demonstreze ce pot face, dornici să ne dezvăluie lucruri noi despre ei.
A fost o experiență deosebită pentru care le mulțumim elevilor noștri și celor care i-au pregătit atât în atelierele din fabrică, cât și la școală.
Mulțumim, La Lorraine România!”

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

A început turneul caritabil pentru Asociația Autism Câmpia Turzii. Cea mai “tânără” echipă este formată din puști de 13 ani: “Am venit să jucăm...

A început turneul caritabil de strângere de fonduri pentru Asociația Autism Câmpia Turzii. La acest turneu s-au adunat 12...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img