7.2 C
Cluj
sâmbătă, mai 25, 2024
No menu items!

Peste 1500 de enoriași au participat aseară la Slujba de Înviere, la Parohia Învierea Domnului din Câmpia Turzii

Cele mai citite

Peste 1500 de persoane au participat la Slujba de Învierea, la Parohia Ortodoxă Învierea Domnului din Câmpia Turzii. În jurul orei 23.00, Sfânta Lumină a ajuns și la Câmpia Turzii, la Parohia Sf. Arhangheli Mihail și Gavrilă, de unde s-a distribuit la toate parohiile din oraș.

La ora 00.00, preoții parohiei Învierea Domnului, Pr. Zăhan și Pr. Cherecheș au început slujba de inviere, în fața a peste 1500 de enoriași. Acest lucru s-a putut întâmpla pentru că Slujba de Înviere s-a desfășurat în aer liber și deși biserica este în renovare, oamenii au profitat de timpul frumos de afară și au participat la frumoasa slujbă.

An de an, Parohia Învierea Domnului adună sute de oameni noi care aleg să sărbătorească „Învierea” chiar în centrul orașului. Parohia este recunoscută pentru implicarea Părintelui Sebastian Zăhan în tot ce ține de activități cu copiii și de implicarea Părintelui Aurelian Cherecheș în tot ce ține de relaționarea cu vârstnicii orașului.

Hristos a Înviat!

 

 

 

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Festivalul Produsului Tradițional, la USAMV Cluj-Napoca

💙💚👩‍🎓🧀🍲🥧 Vă invităm cu bucurie la ediția a XVII-a a Festivalului Produsului Tradițional, susținut de studenții din anul IV...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img