7.2 C
Cluj
miercuri, iunie 19, 2024
No menu items!

PNL Turda organizează un microrevelion de excepție. Cristian Matei și liderii proeminenți din partid au celebrat alături de peste 500 de turdeni

Cele mai citite

Mare petrecere mare, în familia PNL Turda, unde la inițiativa liderului PNL Turda, Cristian Matei, s-a organizat un super microrevelion la care au participat peste 500 de persoane. Evenimentul a avut loc la Milexim, locația fiind în topul preferințelor tuturor celor care organizează microrevelioane, petreceri de firmă sau evenimente private!

 

Cristian Matei, în discursul său, a evidențiat viziunea sa pentru dezvoltarea orașului, subliniind importanța unității și colaborării. Oamenii „grei” din PNL au adus un plus de prestigiu evenimentului, consolidând susținerea pentru echipa locală.

 

Ambianța festivă a fost întreținută de momente artistice, muzică de calitate și momente de socializare, consolidând astfel spiritul de comunitate.

 

„Sunt mândru să fac parte din această echipă unită!💙💛

 

În 2024, continuăm împreună, cu investiții majore pe toate palierele, cu implementarea proiectelor pe care ni le-am asumat, cu identificarea de soluții și finanțari pentru următoarele proiecte, transformând Turda într-un oraș smart, prosper și admirat!

 

Multumesc tuturor membrilor și simpatizanților PNL pentru sprijinul nemijlocit!🙏🏼

 

De asemenea, mulțumesc în mod special invitaților care ne-au onorat cu prezența la acest eveniment, domnului Daniel Buda europarlamentar și președintele PNL Cluj, Abrudean Mircea, secretar general al Guvernului, Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, consilierii județeni Marc Marinela, Forna Maria, președinta organizației de femei liberale Cluj, Mihaela Suciu, președinta tineretului liberal Cluj, Georgiana Sima, și nu în ultimul rând primarilor din comunitățile învecinate.

 

PNL Turda – #LaTurda #SePoate: împreună construim viitorul.”

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Târg caritabil pentru o fetiță de 6 anișori, în Câmpia Turzii

Asociația PRO ASSISTO Câmpia Turzii, împreună cu echipa ei de voluntari dorește să vă aducă la cunoștință faptul că...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img