7.2 C
Cluj
miercuri, iunie 19, 2024
No menu items!

Ciprian Rigman (USR) și-a anunțat candidatura pentru primăria Turda

Cele mai citite

Vineri, 19 ianuarie, organizația județeană a USR, condusă de președintele partidului, doamna deputat Oana Murariu, a susținut o conferință de presă la Turda pentru a anunța oficial candidatura domnului profesor de istorie Ciprian Rigman pentru funcția de primar al Turzii.

„Astăzi mi-am lansat candidatura pentru Primăria Turda. Avem nevoie de o viziune integrată de dezvoltare a orașului pe termen lung, elaborată cu participarea tuturor actorilor locali și implementată participativ, care ghidează deciziile urbanistice și proiectele de infrastructură, pentru a maximiza dezvoltarea economică și turistică a orașului. ​Propun turdenilor un oraș în care fiecare cetățean este pus în centrul tuturor deciziilor. Turda are nevoie de o viziune pentru viitor. O viziune care valorifică trecutul în forme moderne și atractive. O viziune care pune cetățeanul în centru și construiește în jurul acestuia un ecosistem de servicii de calitate și infrastructură funcțională. O viziune care servește oamenii și respectă mediul înconjurător. În calitate de istoric, am învățat că lecțiile cele mai valoroase vin din experiențe, din încercări și din greșeli. Am învățat să ascult, să observ și să înțeleg nevoile celor din jurul meu. Aceste lecții mă vor ghida în fiecare decizie pe care o voi lua ca primar al Turzii. Vreau să fim un oraș care învață din trecut, dar care își construiește cu încredere și speranță viitorul. Mâine voi străbate Turda împreună cu colegii din USR pentru a putea discuta cu cât mai mulți dintre dumneavoastră. Ne vedem mâine!” A anunțat pe pagina oficială de facebook, Ciprian Rigman!

Sursa foto: Facebook Ciprian Rigman

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

A mai rămas puțin și redăm comunității clădirea fostei judecătorii, dar sub o nouă formă

A mai rămas puțin și redăm comunității clădirea fostei judecătorii, dar sub o nouă formă.🏤   Renovarea acestei clădiri e în...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img