7.2 C
Cluj
luni, aprilie 22, 2024
No menu items!

Turda are campion național la kickboxing! Este elev al Colegiului Național Mihai Viteazu

Cele mai citite

16.03.2024, data când un tânăr pasionat de sport din municipiul Turda, membru al Clubului Sportiv Tao Kickboxing Turda, a câștigat titlul național la kickboxing. Todoran Paul este elev al Colegiului Național Mihai Viteazu Turda! Un mesaj de felicitare a fost postat pe facebook-ul colegiului!

” În data de 16.03.2024, Clubul Sportiv Tao Kickboxing Turda a participat la Campionatul Național de Kickboxing organizat de Federația română de Freestyle Kickboxing cu un lot format din 11 sportivi, majoritatea la prima competiție de acest nivel, la 2 probe de concurs Kick Light la Tatami și K1 la Ring. La această competiție au participat 440 de sportivi de la 57 de cluburi sportive din țară. După 13 ore de competiție, elevul școlii noastre au obținut următorul rezultat:

TODORAN PAUL – Locul 1, campion național

Reprezentanții clubului felicită elevii care știu cum să îmbine performanțele sportive cu cele școlare, reușind să fie un exemplu de voință, determinare și comportament.”

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Un turdean și un clujean revoluționează comerțul online cu Piața-AMZ.ro, site-ul pentru produse resigilate la prețuri corecte

Într-o lume în care consumatorii caută mereu opțiuni convenabile și accesibile, doi antreprenori din inima municipiului Turda au adus...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img