7.2 C
Cluj
joi, iulie 25, 2024
No menu items!

Video. Palace Milexim, o nouă locație top, în Câmpia Turzii. Cozmina Copil, manager Milexim Ballroom: S-au făcut investiții impresionante

Cele mai citite

Complexul Milexim își mai adaugă încă o bijuterie în materie de evenimente! Palace Milexim, noua sală de evenimente cu o capacitate până la 300 -350 de persoane este finalizată într-o proporție de 80%, după cum spune chiar managerul Milexim Ballrom, Cozmina Copil.

 

Astfel, pe lângă Milexim Ballroom, care are o capacitate de până la 600 de persoane, Palace Milexim mai găzduiește încă până la 350 de persoane!

 

Calitatea serviciilor este primordială pentru Mihai Buțurcă, patronul Milexim, fiind recunoscut ca un om care pune mare preț pe calitatea serviciilor și calitatea preparatelor!

 

Milexim a devenit principala sală de evenimente în opțiunea companiilor din zona Câmpia Turzii – Turda, pentru organizarea petrecerilor de firmă, microrevelioane sau pur și simplu pentru servirea mesei!

Mai jos, câteva detalii legate de activitatea Milexim pe anul 2023 și așteptările pe 2024, cu managerul Milexim Ballroom, Cozmina Copil!

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Video. ANER- Tresar din vis ( Remake 2024)

ANER a promis și și-a ținut promisiunea! A scos remake-ul piesei care a rupt în anii 2000, Tresar din...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img