7.2 C
Cluj
sâmbătă, mai 25, 2024
No menu items!

Unirea Triteni a sărbătorit cel mai bun an din istoria clubului

Cele mai citite

De departe, sezonul 2022-2023 a fost cel mai bun sezon sportiv pentru echipa de fotbal Unirea Triteni. Vicecampionii județeni au petrecut în stil caracteristic, organizând o mică petrecere unde toți cei care au ajutat la reușita clubului, jucători, sponsori, apropiați, au primit mici recompense pentru aportul adus.

 

„Clubul ACS Unirea Tritenii de Jos a organizat banchetul pentru echipa de seniori a clubului liga IV ,care a marcat finalul celui mai bun sezon din istorie.

Astfel am reușit sa sărbătorim un sfârșit de sezon cu multe realizări si multe lucruri în premieră pentru club nostru și la gât cu medalia de vicecampioni ai Ligii a 4 a Cluj.

Multumim jucătorilor, staff-ului tehnic, administrației locală și sponsorilor, parteneri fără de care nu am fii putut începe acest proiect și duce la bun sfârșit o muncă de 2 ani de zile care ne-a dus până pe locul secund al Ligii a 4 a Cluj !

Participanții la activitatea de au fost răsplătiți de către conducerea clubului cu diplome, tricouri de vicecampioni,stickere cu însemnele clubului si medalii .De asemenea au avut parte și de o ,, prima la proțap,, promisă la începutul sezonului pentru terminarea sezonului pe podium.

Multumim tuturor celor implicați pentru aportul adus de la președinte de onoare la șofer , asistenta medicala,suporterii, părinții copiilor și juniorilor cu toți a-ți ajutat la cea mai notabila performanta din istoria acestei echipe!”

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Festivalul Produsului Tradițional, la USAMV Cluj-Napoca

💙💚👩‍🎓🧀🍲🥧 Vă invităm cu bucurie la ediția a XVII-a a Festivalului Produsului Tradițional, susținut de studenții din anul IV...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img