7.2 C
Cluj
luni, aprilie 22, 2024
No menu items!

Doamna profesoară Ligia Minican a fost nominalizată la Gala Elevului Reprezentant organizată de Consiliul Național al Elevilor, la secțiunea “Profesor de 10” 

Cele mai citite

Doamna profesoară Ligia Minican a fost nominalizată la Gala Elevului Reprezentant organizată de Consiliul Național al Elevilor, la secțiunea “Profesor de 10”.

Doamna Ligia Mînican nu este doar un profesor de nota 10, este un dascăl excepțional, un exemplu pentru elevii săi privind pasiunea pentru biologie și implicarea activă în comunitatea turdeană.

Dânsa pregătește anual numeroși elevi pentru diverse concursuri școlare, coordonează grupe de elevi care realizează mici cursuri de prim-ajutor în școală, dar aduce și schimbări pozitive în cadrul colegiului, ocupând de la începutul acestui an funcția de director adjunct.

Arătă-i și tu recunoștința pentru dezvoltarea elevilor, oferindu-i un vot, accesând link-ul de mai jos!

gala.consiliulelevilor.ro/votul-publicului/profesor-de-10/

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Un turdean și un clujean revoluționează comerțul online cu Piața-AMZ.ro, site-ul pentru produse resigilate la prețuri corecte

Într-o lume în care consumatorii caută mereu opțiuni convenabile și accesibile, doi antreprenori din inima municipiului Turda au adus...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img