7.2 C
Cluj
luni, aprilie 22, 2024
No menu items!

Video. De pe scaunul din City Barber direct pe paginile glorioasei reviste Barbers Magazine

Cele mai citite

Cătălin Gal, frizerul pasionat și talentat, proprietarul conceptului City Barber, a aparut în revista de prestigiu Barbers Magazine. Cătălin este dovada că dacă ai ambiție, muncești mult și ești perseverent, în viața reușești!

Ei bine, talentul său nu a rămas neobservat doar de către clienții săi fideli. Revista Barbers Magazine, o autoritate în lumea modei masculine, l-a ales pe Cătălin Gal să împărtășească din experiența și cunoștințele sale într-un editorial exclusiv. Apariția sa în paginile acestei reviste de elită nu doar că îl onorează pe el, ci și întreaga comunitate a frizerilor, evidențiind importanța și influența pe care aceștia o au în industria barberingului.

Apariția sa în Barbers Magazine este doar încă o dovadă a faptului că talentul și determinarea pot deschide uși către o lume plină de oportunități și recunoaștere. L-am intervievat pe Cătălin cu privire la apariția în această revista care dă ora exactă în lumea barberingului.

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Un turdean și un clujean revoluționează comerțul online cu Piața-AMZ.ro, site-ul pentru produse resigilate la prețuri corecte

Într-o lume în care consumatorii caută mereu opțiuni convenabile și accesibile, doi antreprenori din inima municipiului Turda au adus...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img