7.2 C
Cluj
sâmbătă, mai 25, 2024
No menu items!

Biblioteca Teodor Murășanu Turda: „Ne pregătim să organizăm cursuri gratuite de limba engleză pentru adulți. Cine este interesat?”

Cele mai citite

 

Astăzi am discutat cu Doamna Mariana Surdea pentru a relua ca voluntar cursurile gratuite de limba engleză. În această perioadă dorim să identificăm persoanele care doresc să urmeze aceste cursuri. Vă reamintim că ele sunt gratuite și nu se eliberează diplome acreditate. Dacă dorești să îți faci noi prieteni și să îți exersezi abilitatea de a vorbi în limba engleză, te invităm să te înscrii la Clubul de conversație în limba engleză. Înscrierile se pot face la sediul Filialei Oprișani a Bibliotecii Municipale ”Teodor Murășanu” Turda, prin E-mail: bmtmturda@yahoo.com, în porivat pe pagina de Facebook a bibliotecii publice turdene sau telefonic la numărul 0745.64.66.64.

Întâlnirile vor avea loc la Filiala Oprișani (fostul internat al Liceului ”Liviu Rebreanu” Turda, la parter, intrarea se face de pe str Macilor nr 1). Frecvența întâlnirilor și subiectele de conversație vor fi stabilite împreună cu participanții. Precizăm că gradul de dificultate al discuțiilor va fi începător/intermediar. Vă așteptăm!

#BibliotecaMunicipalaTeodorMurasanuTurda #CursuriGratuite #LimbaEngleza #MarianaSurdea”, Biblioteca Teodor Murășanu Turda

Sursa: Facebook: Biblioteca Teodor Murășanu Turda

 

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Festivalul Produsului Tradițional, la USAMV Cluj-Napoca

💙💚👩‍🎓🧀🍲🥧 Vă invităm cu bucurie la ediția a XVII-a a Festivalului Produsului Tradițional, susținut de studenții din anul IV...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img