7.2 C
Cluj
sâmbătă, mai 25, 2024
No menu items!

Primăria Turda: În atenția experților topografi, judiciari, proiectanți și arhitecți

Cele mai citite

În atenția experților topografi, judiciari, proiectanți și arhitecți.

Vă informăm că începând cu data de 10.04.2023, documentațiile tehnice necesare pentru diversele proiecte depuse la Ghișeul Unic al UAT Turda vor fi depuse atât în format letric, cât și în format electronic.

Pentru documentațiile topografice și cadastrale, vă rugăm să le depuneți pe un CD sau stick USB, în formatul DWG sau DXF.

Pentru documentațiile de urbanism, vă rugăm să le depuneți în format PDF, fie pe suport electronic, fie pe adresa de email: urbanism@primariaturda.ro.

Această măsură are ca scop simplificarea și optimizarea procesului de depunere a documentațiilor tehnice, reducând timpul și costurile necesare în acest proces.

De asemenea, vă rugăm să aveți în vedere faptul că documentațiile tehnice sunt necesare pentru aprobarea proiectelor, iar depunerea lor în format electronic facilitează procesul de evaluare și aprobare a acestora.

Vă mulțumim pentru colaborare și vă stăm la dispoziție pentru orice informații suplimentare sau clarificări de care aveți nevoie.

#Urbanism #BiroulUnic

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Festivalul Produsului Tradițional, la USAMV Cluj-Napoca

💙💚👩‍🎓🧀🍲🥧 Vă invităm cu bucurie la ediția a XVII-a a Festivalului Produsului Tradițional, susținut de studenții din anul IV...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img