7.2 C
Cluj
luni, aprilie 22, 2024
No menu items!

Cristian Matei: „Construcția ansamblurilor de 72 de apartamente realizată în proporție de 70 %”

Cele mai citite

 

Pe strada Intrarea Negru Vodă f.n. este în execuție un ansamblu de locuințe sociale constând în 2 blocuri cu câte 36 apartamente fiecare. Finanțarea este asigurată de către Ministerul Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației prin Programul de construire locuințe sociale conform Legii 114 – legea locuinței.

La această dată sunt în execuție finisajele interioare, montarea corpurilor de iluminat și obiectelor sanitare inclusiv centralele termice de apartament. Toate utilitățile vor fi asigurate la nivel de apartament inclusiv contorizarea tuturor consumurilor pe fiecare apartament.

De asemenea, terenul limitrof/curtea interioară va fi prevăzută cu punct gospodăresc, locuri de parcare și spații de joacă pentru copii. Din informațiile obținute în cursul acestui an este posibilă asigurarea integrală a finanțării de la minister, astfel încât ansamblul să fie finalizat și recepționat, urmând ca în conformitate cu prevederile legale aplicabile să fie atribuite locuințele familiilor care îndeplinesc criteriile impuse de lege.

#LocuinteSociale #MDLPA

Sursa foto: mediacom.ro

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Un turdean și un clujean revoluționează comerțul online cu Piața-AMZ.ro, site-ul pentru produse resigilate la prețuri corecte

Într-o lume în care consumatorii caută mereu opțiuni convenabile și accesibile, doi antreprenori din inima municipiului Turda au adus...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img