7.2 C
Cluj
sâmbătă, februarie 24, 2024
No menu items!

Cristian Matei: O poveste despre transformarea unui teren neamenajat într-un spațiu cultural dedicat istoriei și culturii

Cele mai citite

O poveste despre transformarea unui teren neamenajat într-un spațiu cultural dedicat istoriei și culturii.

👉🏻În cadrul proiectului “Extinderea casei rurale și înființarea secției etnografice a Muzeului de Istorie Turda”, a fost construită, dotată și echipată o clădire modernă și un pavilion, care începând din acest an va funcționa ca secție Etnografică a Muzeului de Istorie.

🧭Clădirea în suprafață de 309,83 mp a fost dotată cu mobilier de exterior și interior pentru a putea susține diverse evenimente, workshop-uri, expoziții și atelierele de creație artistică și artizanală.

În plus, s-a construit o platformă ca și bază pentru un proiect inedit, o șură istorică reconstituită, adusă de pe Valea Arieșului, în care se vor putea organiza spectacole și ateliere în aer liber.

🚗De asemenea, au fost amenajate căi de acces, facilități de parcare, spații verzi, stație de încărcare electrică, barieră de acces, sistem de supraveghere video, panouri fotovoltaice instalate pe acoperiș, precum și cale de acces pentru persoanele cu handicap.

💡Continuăm investițiile în infrastructura culturală a orașului nostru, concentrându-ne și pe atragerea unui număr cât mai mare de turiști!

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Video. Paula Hriscu, celebra interpretă de folclor autentic, a făcut o mare surpriză unei familii din Câmpia Turzii

Într-un gest inedit și plin de căldură umană, celebra interpretă de muzică populară, Paula Hriscu, a oferit o surpriză...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img