7.2 C
Cluj
sâmbătă, februarie 24, 2024
No menu items!

Problema lipsei personalului din cadrul unităților spitalicești, pe masa prefecturii

Cele mai citite

Irina Munteanu, Prefectul județului Cluj, a întrunit o ședință cu o tematică clară privind problema lipsei de personal unitățile spitalicești din județ.

„Situațiile întâmpinate urmare a lipsei personalului din cadrul unităților spitalicești au fost analizate în ședința inițiată și condusă de către doamna Irina Munteanu. La discuții au participat în cursul zilei de ieri, 11 ianuarie, alături de doamna prefect al județului Cluj, domnul Costan Morar, primarul municipiului Dej, city-managerul municipiului Gherla, domnul Vlad Bărbos, conducerea Direcției de Sănătate Publică a județului, domnul Prof. Dr. Ion Cosmin Puia, președintele Colegiului Medicilor Cluj și managerii unităților spitalicești din municipiile din județ, care au integrate camere de primiri urgențe pediatrice.

În contextul nivelului ridicat de afecțiuni respiratorii sezoniere, coroborat cu cel al lipsei medicilor pediatri, și nu numai, doamna Irina Munteanu a convocat reprezentanții unităților spitalicești pentru a analiza situațiile întâmpinate și pentru a media dificultățile, astfel încât, deși numărul personalului de specialitate este deficitar, impactul asupra cetățenilor să fie minim.

În perioada imediat următoare, acolo unde este cazul, se vor stabili măsuri complementare pentru asigurarea permanenței în camerele de gardă pediatrică, urmând a fi comunicate opiniei publice, atât prin intermediul platformelor de socializare și a site-urilor web ale unităților spitalicești, cât și prin platformele disponibile ale autorităților locale, ale DSP Cluj, cât și prin strânsa colaborare cu Serviciul de Ambulanță al Județului.

Doamna Irina Munteanu, prin aparatul de specialitate din cadrul Instituției Prefectului, monitorizează îndeaproape situația, astfel încât să fie cât mai reduse posibilele sincope de asigurare cu personal de specialitate a camerelor de gardă pediatrică din județ.” Facebook Prefectura Cluj

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Video. Paula Hriscu, celebra interpretă de folclor autentic, a făcut o mare surpriză unei familii din Câmpia Turzii

Într-un gest inedit și plin de căldură umană, celebra interpretă de muzică populară, Paula Hriscu, a oferit o surpriză...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img