7.2 C
Cluj
sâmbătă, decembrie 9, 2023
No menu items!

De ziua Sfinților Arhangheli Mihail și Gavril, locotenent Dujac Sanda Mihaela își serbează onomastica prin muncă

Cele mai citite

De ziua Sfinților Arhangheli Mihail și Gavril, locotenent Dujac Sanda Mihaela își serbează onomastica prin muncă, însă și-a rupt din timpul ei și ne-a povestit despre cariera sa de pilot de elicoptere.

„Totul a început cu un vis şi dorinţa de a zbura. Nu pot spune că am fost influențată de membrii familiei să aleg această carieră, însă am făcut asta pentru mine, voiam să îmi demonstrez că se poate. E nevoie de multă muncă, dar și satisfacțiile sunt pe măsură. Cel mai frumos moment din timpul zborului a fost să privesc apusul din cabină, de la manșa elicopterului.

Ca pilot trebuie să-ți prioritizezi somnul, nutriția, sportul și să înveți cum să-ți adaptezi programul, în special orele de somn la perioadele de zbor. Ca femeie pilot am avut parte de multe reacții, majoritatea fiind pozitive sau haioase, dar prezența femeilor la manșă devine tot mai normală.

Cei care vor să urmeze această carieră, să nu renunțe la visul lor, să persevereze, să depună munca necesară și sigur vor ajunge unde își doresc. Celor care își sărbătoresc astăzi ziua onomastică le urez la mulți ani și să vă bucurați de această zi frumoasă!”

📸 Andreea PĂCURARU

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

A început turneul caritabil pentru Asociația Autism Câmpia Turzii. Cea mai “tânără” echipă este formată din puști de 13 ani: “Am venit să jucăm...

A început turneul caritabil de strângere de fonduri pentru Asociația Autism Câmpia Turzii. La acest turneu s-au adunat 12...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img