7.2 C
Cluj
luni, aprilie 22, 2024
No menu items!

De ziua Sfinților Arhangheli Mihail și Gavril, locotenent Dujac Sanda Mihaela își serbează onomastica prin muncă

Cele mai citite

De ziua Sfinților Arhangheli Mihail și Gavril, locotenent Dujac Sanda Mihaela își serbează onomastica prin muncă, însă și-a rupt din timpul ei și ne-a povestit despre cariera sa de pilot de elicoptere.

„Totul a început cu un vis şi dorinţa de a zbura. Nu pot spune că am fost influențată de membrii familiei să aleg această carieră, însă am făcut asta pentru mine, voiam să îmi demonstrez că se poate. E nevoie de multă muncă, dar și satisfacțiile sunt pe măsură. Cel mai frumos moment din timpul zborului a fost să privesc apusul din cabină, de la manșa elicopterului.

Ca pilot trebuie să-ți prioritizezi somnul, nutriția, sportul și să înveți cum să-ți adaptezi programul, în special orele de somn la perioadele de zbor. Ca femeie pilot am avut parte de multe reacții, majoritatea fiind pozitive sau haioase, dar prezența femeilor la manșă devine tot mai normală.

Cei care vor să urmeze această carieră, să nu renunțe la visul lor, să persevereze, să depună munca necesară și sigur vor ajunge unde își doresc. Celor care își sărbătoresc astăzi ziua onomastică le urez la mulți ani și să vă bucurați de această zi frumoasă!”

📸 Andreea PĂCURARU

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Un turdean și un clujean revoluționează comerțul online cu Piața-AMZ.ro, site-ul pentru produse resigilate la prețuri corecte

Într-o lume în care consumatorii caută mereu opțiuni convenabile și accesibile, doi antreprenori din inima municipiului Turda au adus...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img