7.2 C
Cluj
vineri, decembrie 1, 2023
No menu items!

Când performanța este afișată. Alin Techereș din Câmpia Turzii, jucătorul echipei U Cluj, o nouă convocare la lotul național U17

Cele mai citite

Performanța, munca și persevența sunt răsplătite pe deplin. Putem observa asta în cazul tânărului jucător al echipei U Cluj, Alin Techereș, din Câmpia Turzii, care datorită celor trei virtuți enumerate mai sus, este convocat din nou la Națională României de Fotbal U17. Alin a făcut anul acesta pasul către echipa mare, fiind folosit în meciurile de pregătire. Totodată, este titular la echipa a doua a clubului Universitatea Cluj (liga a-III-a).

Alin este dovada vie pentru toți copiii care încep să practice sportul rege că SE POATE. A ajuns la acest nivel datorită sacrificiilor pe care încă de mic copil le-a făcut. Bineînțeles că, părinții lui au avut un rol esențial în tot ceea ce a făcut Alin, sprijinul acestora contând enorm.

Alin Techereș, jucătorul echipei U Cluj a fost convocat în lotul naționalei U17 la Turneul de Calificare pentru UEFA European Championship U17 2024.

„Echipa națională va disputa trei meciuri oficiale de calificare împotriva reprezentativelor similare ale Norvegiei 🇳🇴 (15 noiembrie) Franței 🇫🇷 (18 noiembrie) si Estoniei 🇪🇪 (21 noiembrie).” Pagina de facebook a echipei Universitatea Cluj.

 

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Ultimele pregătiri pentru evenimentul din 1 decembrie, la Câmpia Turzii! S-a montat scena în parcul municipal Berc

Cel mai așteptat eveniment al începutului de iarnă a intrat în luni dreapta. Joi, 29 noiembrie, s-a montat scena...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img