7.2 C
Cluj
sâmbătă, mai 25, 2024
No menu items!

Două evenimente de excepție organizate de Clubul Rotary Câmpia Turzii

Cele mai citite

In 17.11.2023 va avea loc cel mai important eveniment al Clubului Rotary Campia Turzii – Balul de caritate 2023 – un eveniment dedicat susținerii si finanțării programelor educaționale din comunitatea noastră continuând sa cream acel univers in care speranța reușește sa ne tina împreuna si sa ne mobilizeze pentru a servi mai presus de sine.

Devenit deja o tradiție a balurilor rotariene din Campia Turzii, organizam si in acest an un concurs de proiecte unde toate școlile din municipiu au fost invitate sa participe, astfel ca fondurile adunate in cadrul balului vor fi folosite pentru a susține proiectul câștigător din acest an. La fel ca la balurile din anii precedenți, fiecare școală își va prezenta proiectul in cadrul balului și fiecare invitat la bal va primi un buletin de vot fiind rugat să voteze proiectul care i se pare cel mai bine prezentat de către elevii școlilor.

In acest an pe fondul instabilității economice, ne dorim  sa venim si mai mult in ajutorul comunității oferind șansa tuturor celor care sunt in căutarea unui loc de munca sau își doresc o schimbare in plan profesional sa se întâlnească cu marii angajatori din zona, astfel ca in data de 16.11.2023 Club Rotary Campia Turzii in parteneriat cu Agenția Locala de ocupare a Forței de munca își dorește sa organizeze cel mai mare Târg de Locuri de munca din zona Campia Turzii.

Evenimentul se dorește sa reunească toți marii jucători de pe piața muncii din zona Campia Turzii si își propune sa atragă candidați atât din mediul rural cat si urban, interesați de găsirea sau schimbarea unui loc de munca, in toate domeniile de activitate vizând poziții Entry level pana la Top Management. Tot odată am invitat la acest eveniment si elevii din anii terminali ai tuturor școlilor din zona Campia Turzii si localitățile învecinate, oferind astfel șansa tinerilor de a afla mai multe despre posibilitatea dezvoltării unei cariere chiar aici in orașul natal.

Astfel ca va oferim oportunitatea sa întâlniți direct pentru compania dumneavoastră potențiali candidați talentați si motivați dar si alții foarte experimentați. Profitați de șansa de a va spori brandul si a va atrage potențiali candidați interesați de cultura si valorile companiei dumneavoastră.

Campia Turzii, George Moldovan

07.11.2023 Presedinte 2023-2024

 

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Festivalul Produsului Tradițional, la USAMV Cluj-Napoca

💙💚👩‍🎓🧀🍲🥧 Vă invităm cu bucurie la ediția a XVII-a a Festivalului Produsului Tradițional, susținut de studenții din anul IV...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img