7.2 C
Cluj
sâmbătă, mai 25, 2024
No menu items!

Mesajul prefectul județului Cluj, dna Irina Munteanu, cu ocazia Zilei Armatei Române

Cele mai citite

Astăzi sărbătorim Ziua Armatei României, iar cu acest prilej, prefectul județului Cluj, doamna Irina Munteanu a transmis cetățenilor și oficialităților civile și militare prezente, următorul mesaj:

 

„Dragi clujeni, dragi compatrioți,

În această zi solemnă, stăm împreună nu doar în mijlocul unui cimitir, ci în inima istoriei și moștenirii Armatei Române, la „picioarele” Monumentului Eroilor celui de-al doilea Război Mondial din Cimitirul Eroilor. Astăzi, nu venim doar să ne aducem aminte, ci să reflectăm, să apreciem și să ne inspirăm din spiritul de solidaritate și cel al devotamentului care definesc forțele noastre armate.

Ziua Armatei Române nu este doar o dată în calendar, ci un prilej de a ne reaminti forța, curajul și reziliența acestei națiuni. Aici, printre rândurile ordonate de pietre funerare, simțim rezonanța unei tradiții militare bogate, a unui legământ nezdruncinat de a proteja și servi România.

Astăzi, ne reamintim că puterea unei națiuni nu este dată doar de numărul său de soldați sau de arsenalul său, ci de spiritul și determinarea poporului său. Ne reînnoim astfel credința în valorile care ne unesc și ne fac puternici: unitate, onoare, curaj și devotament.

În această zi specială, să ne îndreptăm gândurile cu recunoștință către cei care au servit și servesc în Armata Română, să ne luăm un moment de liniște pentru a reflecta la contribuția lor în conturarea României moderne. Să ne îmbrățișăm rolul și responsabilitatea de a fi continuatorii unei tradiții de onoare. Armata Română rămâne o coloană vertebrală a statului nostru, un simbol al integrității, puterii și stabilității.

La mulți ani, Armata Română! La mulți ani, România!”

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Festivalul Produsului Tradițional, la USAMV Cluj-Napoca

💙💚👩‍🎓🧀🍲🥧 Vă invităm cu bucurie la ediția a XVII-a a Festivalului Produsului Tradițional, susținut de studenții din anul IV...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img