7.2 C
Cluj
joi, noiembrie 30, 2023
No menu items!

A doua zi de activități pentru elevii Erasmus. Vizită în Cluj-Napoca

Cele mai citite

Continuăm articolele legate de activitățile pe care Liceul Teoretic Pavel Dan le-a realizat prin programul EMPathy-European Melting Pot. Elevii Erasmus au avut parte de o mulțime de surprize vizitând municipiului Câmpia Turzii, în ziua a doua. Daniela Giurgiu, Inspectorul Școlar Județean, responsabila evenimentelor dedicate elevilor Erasmus, le-a propus o zi cu adevărat specială elevilor care au vizitat mai multe obiective minunate în municipiului Cluj-Napoca.

„Ziua doi a fost dedicată orașului Cluj-Napoca, incursiune în trecut, imersie în prezent, frânturi din ceea ce ne poate oferi!

Ziua a debutat cu o vizită la Inspectoratul Școlar Județean Cluj, unde am fost primiți cu deschidere și căldură de doamnele inspector școlar general adjunct Anca Hodorogea și Adelhaida Kerekeș cărora le mulțumim- ocazie cu care musafirii noștri au făcut cunoștință cu sistemul educațional din România de care au fost plăcut impresionați și au primit răspunsuri la toate întrebările adresate.

Progamul zilei a mai cuprins::

– Vizitarea stadionului Cluj Arena

– Vizitarea sălii polivalente BT Arena

– Vizită panoramică pe Cetățuie-Clujul văzut de sus este deosebit!

– Treasure Hunt- Vânătoare de comori cu plecare de pe cetățuie, parcul Chios și finish în centrul vechi -delegațiile celor 3 țări au dezlegat mistere în schimbul unor indicii, ajutați de elevii români. (a fost o cursă pe cinste, cu multă voie bună și satisfacție pentru participanți)

– Întâlnire peste timp cu ai noștri strămoși Dacii și Romanii, în cadrul atelierului organizat de membrii organizației Terra Dacica și ai Asociației „Descoperă natura Făget!- cărora le adresăm calde mulțumiri. Prezentare de haine de luptă, arme, atelier de tras cu arcul și călărie pentru elevi- o încănțare pentru toți.

O zi plină de aventură, de întoarcere în trecut, de ocazii de a porni prietenii și legături trainice! Pozele vorbesc de la sine!”

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Târgul de Crăciun, la Turda, în perioada 5-17 decembrie

Magia Târgului de Crăciun ajunge la Turda.🎅🏻   ❄️În perioada 5 - 17 decembrie, vă invităm să participaţi la Târgul de...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img