7.2 C
Cluj
vineri, decembrie 1, 2023
No menu items!

Prefectul județului Cluj, Irina Munteanu, ședință de lucru a comitetului bazinal Hidrografic Someș-Tisa

Cele mai citite

Doamna prefect, Irina Munteanu, în calitate de președinte al Comitetului de Bazin Hidrografic Someș-Tisa, a prezidat astăzi ședință de lucru a comitetului bazinal.

În cadrul întâlnirii a fost prezentat și avizat Palanul de Management al Riscului de Inundații al Spațiului Hidrografic Someș-Tisa, ciclul II de implementare al Directivei Inundații 2007/60/CE.

Obiectivul general al PMRI2 este de a gestiona și a reduce riscul la inundații pentru populație, economie, mediu și patrimoniul cultural, contribuind în același timp la îmbunătățirea calitativă și cantitativă/conservarea corpurilor de apă și a habitatelor naturale. Programele de măsuri pentru ABA vor fi combinate în mod optim în cadrul unor proiecte integrate la nivelul bazinului hidrografic pentru a asigura managementul eficient al riscului la inundații. Măsurile și proiectele integrate vor aborda toate sursele de inundații, inclusiv inundațiile fluviale și cele produse de mare în zonele costiere, precum și numărul tot mai mare de inundații provenite din viituri rapide, inundațiile urbane cauzate de precipitațiile de mare intensitate sau cele care pot fi produse de breșe ale digurilor.

Doamna prefect a felicitat echipa care a lucrat la elaborarea planului și i-a asigurat de tot sprijinul instituțional, în sfera competențelor, în implementarea acestuia.

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Ultimele pregătiri pentru evenimentul din 1 decembrie, la Câmpia Turzii! S-a montat scena în parcul municipal Berc

Cel mai așteptat eveniment al începutului de iarnă a intrat în luni dreapta. Joi, 29 noiembrie, s-a montat scena...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img