7.2 C
Cluj
sâmbătă, mai 25, 2024
No menu items!

Primăria Câmpia Turzii: Cea mai mare investiție privată în capacitate de producție a fost recepționată, la Câmpia Turzii

Cele mai citite

De curând a fost realizată recepția finală aferentă investiției în valoare de 45 de milioane de euro pe care WIP Industries a realizat-o la Câmpia Turzii. Lucrările la hala în suprafață totală de peste 21.000 mp au debutat în luna martie a anului 2022. Peste 250 de persoane vor fi angajate de către societatea cu capital 100% suedez, parteneră IKEA, la Câmpia Turzii.

Recepția lucrării s-a desfășurat în prezența edililor Municipiului Câmpia Turzii, domnii Dorin Nicolae LOJIGAN, respectiv Sabin Marcel GHEMEȘ.

„Calibrul investiției, seriozitatea constructorului și portofoliul WIP Industries ne dă încrederea că Municipiul Câmpia Turzii a devenit un punct de atracție pentru societățile comerciale de mare anvergură, atât din România, cât și din străinătate. Pentru a facilita această investiție, care în primă fază, oferă un loc de muncă pentru peste 250 de oameni, administrația publică locală a întreprins toate demersurile legale, în timp record, pentru acordarea autorizației de construire. La fel vom acționa, în cazul fiecărei investiții private de oportunitate pentru Municipiul Câmpia Turii. Îi felicit pe reprezentanții WIP, dar și pe cei ai DEIFCO, societatea constructoare, pentru baza de producție inaugurată în orașul nostru!”, afirmă Dorin Nicolae LOJIGAN, primarul Municipiului Câmpia Turzii.

Direcția Relații cu Comunitatea

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Festivalul Produsului Tradițional, la USAMV Cluj-Napoca

💙💚👩‍🎓🧀🍲🥧 Vă invităm cu bucurie la ediția a XVII-a a Festivalului Produsului Tradițional, susținut de studenții din anul IV...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img