7.2 C
Cluj
luni, aprilie 22, 2024
No menu items!

Primăria Turda: Târg Educațional pentru elevii claselor a VIII-a

Cele mai citite

Inspectoratul Școlar Județean Cluj, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Cluj și Colegiul Național „Mihai Viteazul” Turda au organizat astăzi, 4 aprilie, un Târg Educațional pentru elevii claselor a VIII-a.

Evenimentul a oferit elevilor oportunitatea de a cunoaște oferta unităților de învățământ din Turda pentru anul școlar 2023-2024, precum și informațiile necesare pentru a-și putea face o idee despre opțiunile școlare teoretice și profesionale disponibile. Astfel, Colegiul Emil Negrutiu Turda, Colegiul Tehnic Turda, Liceul Teoretic Liviu Rebreanu, Jósika Miklós Elméleti Líceum, Torda / Liceul Teoretic Jósika Miklós, Turda și Colegiul Național ”Mihai Viteazul” Turda au prezentat oferta educațională pentru viitorii elevi de liceu.

Suntem bucuroși să anunțăm că evenimentul a fost un succes, cu o mulțime de elevi interesați prezenți. Mulțumim tuturor celor care au participat la eveniment și sperăm că această oportunitate a fost utilă pentru toți elevii prezenți.

Vă reamintim că joi, 6 aprilie, în aceeași locație va fi organizat un un Târg Educațional pentru liceeni.

Sursa foto: mediacom.ro

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Un turdean și un clujean revoluționează comerțul online cu Piața-AMZ.ro, site-ul pentru produse resigilate la prețuri corecte

Într-o lume în care consumatorii caută mereu opțiuni convenabile și accesibile, doi antreprenori din inima municipiului Turda au adus...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img