7.2 C
Cluj
joi, noiembrie 30, 2023
No menu items!

Echipa de robotică „Extropy Robotics” anunță o strângere de fonduri pentru asociația „Amicii noștri”

Cele mai citite

Echipa de robotică a Liceului Teoretic Pavel Dan, Extropy Robotics, se implică activ în bunul mers al societății. De această dată au anunțat o strângere de fonduri pentru cei peste 300 de cățeluși aflați în adapostul „Amicii noștri” din Viișoara.

„Începând cu marți, 26 septembrie, echipa Extropy a liceului “Pavel Dan” se va ocupa de o strângere de fonduri pentru “Amicii noștri”, adăpostul, situat la ieşirea din Viişoara, unde se află peste 300 de cățeluși jucăuși în căutarea liniștii și fericirii.

De-al lungul călătoriei noastre am avut ocazia să participăm la numeroase evenimente caritabile. În continuare dorim să ne implicăm, cu ajutorul vostru.

Astfel, în perioada 26-29 septembrie va avea loc strângerea de fonduri pentru “Amicii noștri”, la care sperăm să participați în numar cât mai mare. Banii strânși vor fi folosiți pentru vaccinuri, tratamente și îngrijirea cățelușilor, care așteaptă cu nerăbdare implicarea noastră.

Și nu uitați! Orice sumă contează.

#amiciinoștri #liceulteoreticpaveldan #extropyrobotics

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Târgul de Crăciun, la Turda, în perioada 5-17 decembrie

Magia Târgului de Crăciun ajunge la Turda.🎅🏻   ❄️În perioada 5 - 17 decembrie, vă invităm să participaţi la Târgul de...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img