7.2 C
Cluj
sâmbătă, mai 25, 2024
No menu items!

Noutate. Recoltări de analize medicale la domiciliul pacientului, zona Câmpia Turzii – Turda

Cele mai citite

Una dintre noutățile pe piața medicală din Câmpia Turzii este recoltarea de analize medicale la domiciliu pacientului. Recoltările le realizează un asistent medical cu experiență în domeniu, care e în parteneriat cu Regina Maria.

De ce să alegi recoltări de analize la domiciliul pacientului?

Există câteva motive pentru care pacienții ar putea alege să facă recoltarea analizelor la domiciliu:

– Confortul: recoltarea analizelor la domiciliu elimină necesitatea de a călători la un centru de recoltare, ceea ce poate fi incomod sau stresant pentru pacienți, mai ales pentru cei care au dificultăți în a se deplasa.

– Economisirea timpului: recoltarea analizelor la domiciliu poate economisi timpul pacienților, eliminând timpul petrecut în trafic și la centrul de recoltare.

– Conveniența: recoltarea analizelor la domiciliu poate fi mai convenabilă pentru pacienți, deoarece permite programarea testelor la momente care să se potrivească cu programul lor.

– Confidențialitatea: recoltarea analizelor la domiciliu poate oferi un nivel mai mare de confidențialitate și intimitate pentru pacienți, eliminând necesitatea de a face testele într-un mediu public.

În plus, recoltarea analizelor la domiciliu poate fi utilă pentru pacienții care au nevoie de îngrijire la domiciliu și pentru pacienții cu condiții medicale care îi fac mai vulnerabili la infecții.

Serviciile de recoltări analize medicale sunt realizate de personal specializat în asistență medicală cu multă experiență în acest domeniu. Acest serviciu se adresează persoanelor care locuiesc în zona Câmpia Turzii – Turda, implicit comunele din jur ( de la Luma până la Sandulești, de la Moldovenești până la Frata)

Informații și programări la numărul de telefon 0771 005 424

În baza unei solicitări telefonice cu cel puțin 24 ore înainte personalul medica se deplasează la domiciliul solicitantului (Câmpia Turzii – Turda și în zonele arondate)

Se pot recolta analizele recomandate de către medicul de familie sau analizele solicitate de către pacient.

Eșantioanele biologice recoltate vor fi transportate în conditii de securitate biologica la laboratorul de analize medicale Regina Maria Cluj

Când rezultatele analizelor sunt gata acestea va vor fi transmise prin email sau whatsapp. În cazuri excepționale rezultatele vă vor putea fi aduse acasă de către asistentul medical ( serviciu disponibil contracost )

Apropos de costuri… Costurile percepute pentru aceste servicii sunt:

– Costurile de transport generate de deplasarea la domiciliu clientului ( 50 lei)

– Costurile analizelor, asa cum sunt ele afișate pe site-ul reginamaria.ro

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Ghiță Munteanu a împlinit 50 de ani! A lansat o melodie chiar în ziua când a petrecut cu prietenii apropiați

Pe data de 25 mai, Ghiță Munteanu, renumitul cântăreț de muzică populară și de petrecere, a marcat o etapă...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img