7.2 C
Cluj
joi, iulie 25, 2024
No menu items!

Interviu. Exemplu cel mai potrivit pentru a demonstra că munca este brățară de aur

Cele mai citite

Expresia „munca este brățară de aur” sugerează că munca cinstită și consecventă este o valoare prețioasă și o modalitate importantă de a obține succes și satisfacție în viață. Astfel, expresia „munca este brățară de aur” ne încurajează să depunem eforturi continue pentru a atinge obiectivele și să ne bucurăm de beneficiile care vin cu munca în sine, nu numai de rezultatele sale materiale.Cam așa zice teoria, însă pentru un tânăr din Câmpia Turzii este practică pură. Andrei Boldor își pune la bătaie timpul liber și aparatura din dotare pentru a oferi diverse servicii direct la domiciliul clientului. E adevărat, contr-cost, însă este o raritate în anul 2023 că cineva să mai dorească să muncească. Dacă ne uităm pe social media vedem doar anunțuri de angajare și afaceri care se sting pentru că nu sunt oameni, nu există personal care să mai dorească să muncească. Nu o spun eu, ci antreprenorii care dețin tot felul de afaceri. Revenim la Andrei, mai jos aveți un scurt interviu cu și despre dorința de a munci!

Adrian Soporan: De unde ideea cu munca la domiciliul clientului?

Andrei Boldor: Ideea de muncă la domiciliul clientului mi-a venit în urmă cu 1 an, când programul de la servici mi-a oferit prilejul, un timp liber, să mai fac un venit suplimentar.

Adrian Soporan: Ce tip de servicii oferi?

Andrei Boldor: Ofer servicii de întreținere gazon prin însămânțare, tăiere, scarificare, aerarea solului, cosire iarbă, tăiat crengi și crăpat lemne, curățat iarbă dintre pavaje, săpat, măturat, greblat, curățenie în curte după dorința clientului, curățat ceterne, vopsit, lăcuit diverse, defrișat terenuri, toaletare pomi, curățare vie etc. Toate le efectuez cu aparatură profesională!

Adrian Soporan: Cum reacționează lumea după o lucrare?

Andrei Boldor: Până acum am fost recomandat de mulți la care am lucrat și care mă cunosc, toata lumea a fost mulțumită și am păstrat legătura de colaborare.

Adrian Soporan: Ceea ce faci tu se numește muncă… muncă grea. Este o rușine să muncești?

Andrei Boldor: Este o muncă destul de grea uneori, însă o fac cu plăcere și îmi aduce o satisfacție când văd că lucrarea iasă exact cum trebuie și cum vreau eu. Dupa cum se vede în anunț pentru mine nu este o rușine să lucrezi, există rezolvare la orice serviciu.

Adrian Soporan: Pe ce domeniu ești specializat?Unde te cheamă lumea cel mai mult?

Andrei Boldor: Prestez servicii pe spații verzi, curatenie, întreținere, grădinărit… și învăț pe parcurs câte ceva, în fiecare zi, pentru perfecționarea serviciilor.

Adrian Soporan: Munca este brățară de aur?

Andrei Boldor: Munca pe care o prestez nu consider că este o rușine, este o plăcere, un venit suplimentar în cazul meu, și o perfecționare a mea în acest domeniu. Asta mă face să fiu mai bun de la an la an.

Așadar, dacă Andrei poate, poți și tu!

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Video. ANER- Tresar din vis ( Remake 2024)

ANER a promis și și-a ținut promisiunea! A scos remake-ul piesei care a rupt în anii 2000, Tresar din...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img