7.2 C
Cluj
joi, iulie 25, 2024
No menu items!

Primăria Florești premiază excelența sportivă

Cele mai citite

Edilul localității Florești, Bogdan Pivariu,  a făcut anunțul privind premierea excelenței sportive din Florești. Un lucru benefic pentru cei care au adus plus valoare sportivă localității Florești, prin participarea la diferite competiții naționale și internaționale pentru anul 2022.

Mai jos aveți informațiile necesare

„Anunț privind depunerea dosarelor pentru premierea sportivilor, antrenorilor și instructorilor cu rezultate remarcabile la nivel național sau internațional pe parcursul anului 2022.

Perioada de depunere 06.03-17.03.2023

Conform Hotărârii de Consiliu Local nr. 168/24.11.2022, documentația pentru acordarea premiilor poate fi depusă de către beneficiar sau de către o persoana autorizată (reprezentant legal) din partea clubului la care este legitimat beneficiarul, în baza împuternicirii emisă de club. Se vor prezenta următoarele documente:

Pentru sportivi:

Cartea de Identitate care să ateste domiciliul stabil pe raza comunei Florești (sau Cartea de Identitate a unuia dintre părinți, care să ateste domiciliul stabil pe raza comunei Florești, în cazul în care minorul nu a împlinit vârsta de 14 ani) – în copie;
Dovada rezultatelor sportive care să ateste rezultatele obținute de către sportiv în anul anterior premierii (documente justificative ale clasamentelor, emise de către federațiile sportive de specialitate) – în original;
Legitimația de sportiv – în copie;
Extras de cont bancar cu toate detaliile contului IBAN (sau detaliile contului unuia dintre părinți, în cazul în care minorul nu a împlinit vârsta de 14 ani).

Pentru antrenori/instructori:

Cartea de Identitate care să ateste domiciliul stabil pe raza comunei Florești – în copie;
Dovada rezultatelor sportive care să ateste rezultatele obținute de către sportivii antrenați în anul anterior premierii (documente justificative ale clasamentelor, emise de către federațiile sportive de specialitate) – în original;
Documente care să ateste calitatea de antrenor al sportivilor ale căror rezultate vor fi luate în considerare, emise de clubul/cluburile la care sunt legitimați sportivii – în original;
Legitimația de antrenor/instructor – în copie;
Extras de cont bancar cu toate detaliile contului IBAN.

Documentația se va depune: fizic la Registratura Primăriei Comunei Florești, str. Avram Iancu, nr. 170 sau online, prin e-mail la adresa:

primaria@floresticluj.ro

Documentațiile care se transmit online vor fi, în mod obligatoriu, semnate electronic; în caz contrar, solicitarea va fi respinsă.”

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Video. ANER- Tresar din vis ( Remake 2024)

ANER a promis și și-a ținut promisiunea! A scos remake-ul piesei care a rupt în anii 2000, Tresar din...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img