7.2 C
Cluj
vineri, octombrie 18, 2024
No menu items!

Un nou succes pentru majoretele Ally Dance Câmpia Turzii

Cele mai citite

Minunatele majoretele ale Clubului Copiilor Câmpia Turzii, coordonatele de Alina Bolboacă și Geta Suciu, au participat la concursul Național de Dans „Buburuza de Aur”, eveniment ce s-a desfășurat la Târgu Mureș. Șase premii locul 1, trei locuri 2 și un premiu special pentru una dintre cele mai talentate fete, Ilinca Bozdog.

„Sâmbăta, 22 Aprilie, majoretele de la Ally Dance Clubul Copiilor Câmpia Turzii au participat la cea de-a VII-a ediție a Concursului Național de Dans „BUBURUZA DE AUR”, desfășurat la Târgu Mureș, competiție care a adus la start peste 800 de sportivi din 11 județe. Felicitări pentru munca depusă și frumoasele momente oferite,  tuturor fetițelor și fetelor care au participat: Baby Dolls, Sweet Dolls, Dolls, Diamond Girls, Star Girls, Dream Girls, Otel Alexia, Bozdog Ilinca, Turc Alisa, Chiciudean Maria.
Coregrafiile prezentate atât la formații cât și la grup, duo și solo la Majorete, Dans modern, Dans de caracter si Gimnastica, coregrafii care ne-au adus pe buna dreptate frumoase premii: 6 LOCURI I , 3 LOCURI II și pentru prima data premiul special al juriului pentru CEL MAI BUN DANS SOLO MODERN obtinut de Bozdog Ilinca. Felicitari organizatorilor și totodată felicitări părinților pentru susținere și  răbdare.”, Alina Bolboacă pe rețelele de socializarea

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Ștafeta Veteranilor Invictus – Ediția a XI-a va avea loc în 23 octombrie 2024

Ștafeta Veteranilor Invictus - Ediția a XI-a va avea loc în 23 octombrie 2024.   🇷🇴Turda găzduiește și în acest an...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img