7.2 C
Cluj
vineri, octombrie 18, 2024
No menu items!

Formare prin Programul Erasmus+, la Școala Gimnazială Viișoara

Cele mai citite

În perioada 31 octombrie – 4 noiembrie 2022, trei cadre didactice, respectiv Horvath Ivett, Stoica Mihaela, Cozac Loredana, de la Școala Gimnazială Viișoara și Recea Diana, de la Șc. Gim. Viișoara, structura Urca, au participat la cursul de formare „Digital Education Tools for Teachers: Web 2.0”, inițiat și finanțat prin Programul Erasmus +, care s-a desfășurat în Barcelona, Spania.

Cadrele didactice au beneficiat de însușirea unor resurse tehnologice esențiale care pot fi integrate în activitatea la clasă și care se adaptează la nevoile și stilurile de învățare ale elevilor, ajutându-i la o mai bună ințelegere a conținuturilor oricarei discipline, precum și la aplicarea cunoștințelor în diferite moduri.

Cunoașterea și aplicarea instrumentelor digitale de management al clasei, a jocurilor digitale, a resurselor de design creativ digital și de creare de video-uri, extinde perspectiva despre noua tehnologie aplicabilă la clasă, adaptabilă la noile și variatele nevoi ale elevilor, indiferent de școala în care se afla si de naționalitatea pe care o au.

Cursul fiind multinațional și multicultural, a oferit șansa de a se expune exemple de bune practici împărtășite de formator și colegii lituanieni si polonezi, fiind și pentru ei o provocare motivarea elevilor și creșterea interesului acestora pentru școală și învățătură.

Școala Gimnazială din Viișoara, precum și Școala Primară din Urca se numără printre unitățile școlare cu profesorii cei mai bine pregătiți, din mediul rural și nu numai, iar rezultatele se văd, anual, la Evaluările Naționale.

Sesiunile de formare profesională vor continua, pe parcursul anului școlar 2022-2023.

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Ștafeta Veteranilor Invictus – Ediția a XI-a va avea loc în 23 octombrie 2024

Ștafeta Veteranilor Invictus - Ediția a XI-a va avea loc în 23 octombrie 2024.   🇷🇴Turda găzduiește și în acest an...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img