7.2 C
Cluj
vineri, octombrie 18, 2024
No menu items!

Capu’ sus! Voi sunteți campionii, Magnificilor!

Cele mai citite

În mod normal, aspress.ro găsește partea pozitivă a evenimentelor și a lucrurilor, însă de această dată, cu permisiunea d-voastră, nu putem să stăm în „standby”.

În acest articol o să facem referire la niște copii, antrenori, staff și părinții de-a dreptul minunați! Magnificii Turzii, micii handbaliști ai echipei Potaissa Turda J3, au ajuns, pe bună dreptate, cu multă muncă și seriozitate, până la turneul final desfășurat la Craiova. Acolo, COPIII antrenați de Jasper Bruhn, au trecut de CS Moșnița Nouă, AS Arrubium Măcin ( în grupă). În semifinală, Potaissa a trecut de LPS Suceava, iar finala a fost jucată cu echipa bucureșteană „Talentul este cheia” (după secvențe vizionate din meciul contra COPIIILOR de la Potaissa Turda, nu se poate spune „talent”). S-a pierdut finala, cu scorul de 31 – 28, după greșeli voite făcute de arbitrii finalei. Aici s-a creat un paradox, adică au mai fost finale în care publicul a fost al 8-ulea jucător, însă niciodată, la o competiție pentru copii, nu s-a întâmplat ca o echipă să joace în 9 jucători. 9 vs 7…

S-a creat un dezechilibru enorm ținând cont de faptul că cei doi arbitrii ai finalei au fost împotriva echipei din Turda, încă odată, cu greșeli voite!

Despre această echipă din București (TEC) se știe doar că în cadrul ei joacă Mazilu (fiul secretarului FRH) și Din (fiul președintelui FRH). Aici spunem stop joc!

Revenim la ale noastre, și la ceea ce ar trebui să însemneze responsabilitatea unor adulți în creșterea și educația viitorului acestei țări.

Acum, dacă adulții hotărăsc să impregneze această idee în mintea unor copii, și că tot se poate fără muncă, fără sacrifici și doar pentru că ești copilul „cuiva” totul ți se cuvine, înseamnă că tot ceea ce înseamnă „România educată’ este un eșec major!

Nu-i bai! Felicitări tuturor sportivilor pentru implicare! Felicitări tuturor pentru participare și rezultate! Lăsați copiii, voi ați cucerit inimile noastre, ei niște amărâte de medalii!

Turda și iubitorii handbalului sunt mândri de voi!

P.S. cu permisiunea d-voastră, mai jos, specialiștii în handbal au analizat fazele din finala Potaissa Turda vs TEC

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Strada Ardealului este aproape gata

Strada Ardealului este aproape gata ✨️ Una dintre cele mai circulate străzi din Cartierul Blocuri este aproape de finalizare. 🛠️ Aproximativ...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img