7.2 C
Cluj
vineri, octombrie 18, 2024
No menu items!

Tânăr fermier, mare realizare: Producție record la porumb, un exemplu de succes în agricultură

Cele mai citite

Dedicare, inovație și muncă asiduă – rețeta tânărului fermier care a uimit comunitatea cu o recoltă excepțională de porumb

Radu Nicoară, un tânăr fermier din localitatea Sânmiclăuș, a reușit o producție incredibilă la cultura de porumb. 13232 kg/ha pe un hibrid din portofoliul Corteva. Hibridul folosit- P9889- cumulat cu o tehnologie cu produse de calitate au făcut ca producția la cultura de porumb să fie în topul producțiilor din zonă.

Radu Nicoară este absolvent al USAMV Cluj și este unul dintre studenții cu care această universitate se mândrește.

În inima comunității agricole locale, un tânăr fermier și-a pus amprenta asupra sezonului de recoltat, obținând o producție record la cultura de porumb. Cu o experiență în spate, tânărul agricultor a reușit să surprindă și să inspire alți fermieri din zonă. Cu o viziune îndrăzneață și o abordare inovatoare, fermierul a adoptat tehnologii moderne, investind în semințe de calitate superioară și îngrășăminte de top. Această abordare strategică a condus la o creștere semnificativă a randamentului la hectar și, în cele din urmă, la o producție de porumb care a depășit toate așteptările.

Această poveste de succes demonstrează că viitorul agriculturii locale poate fi modelat de ambiția și determinarea tinerilor fermieri.

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Lansarea Fundației Vertical Freedom la Cluj – Eveniment caritabil pentru susținerea pacienților oncologici. Andreea Marin va fi moderatoarea evenimentului

Fundația Vertical Freedom are onoarea de a anunța Gala de Lansare, un eveniment caritabil de mare amploare, ce va...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img