7.2 C
Cluj
sâmbătă, mai 25, 2024
No menu items!

Cristian Matei: Continuăm cu veștile bune! Grădinița „Prichindelul isteț” – modernizată în proporție de 95% 

Cele mai citite

Continuăm cu veștile bune! Grădinița „Prichindelul isteț” – modernizată în proporție de 95%.

Situată pe strada Aviatorilor din Turda, clădirea a fost modernizată în întregime în baza proiectului cu finanțare europeană “Reabilitarea, dotarea și extinderea grădiniței cu program prelungit „Prichindelul isteț” și a Creșei nr. 4”, cod SMIS 124461.

Lucrările de modernizare presupun atât separarea spațiilor și realizarea independenței funcționării activităților desfășurate de cele două instituții prin extinderea pe verticală a imobilului, cât și reabilitarea clădirii la exterior și interior.

S-au realizat lucrări de reabilitare termică (izolarea termică a faţadelor parte opacă și parte vitrată, izolarea termică a planșeului peste ultimul nivel), instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei din surse regenerabile, înlocuirea corpurilor de iluminat fluorescent și incandescent.

De asemenea, s-au înlocuit instalațiile electrice, apă-canalizare și cele termice. Prin realizarea etajului au fost create spații noi pentru grupe de grădiniță și spații administrative, ambele contribuind la funcționarea optimă activității desfășurate.

Se va amenaja curtea cu spații verzi îngrijite și ansambluri de joacă atractive pentru ca cei mici să se bucure de timpul petrecut în curtea grădiniței, în condiții de siguranță și confort.

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Festivalul Produsului Tradițional, la USAMV Cluj-Napoca

💙💚👩‍🎓🧀🍲🥧 Vă invităm cu bucurie la ediția a XVII-a a Festivalului Produsului Tradițional, susținut de studenții din anul IV...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img