7.2 C
Cluj
sâmbătă, mai 25, 2024
No menu items!

Dorin Lojigan: Celebrăm ia românească într-un stil propriu…

Cele mai citite

🇷🇴 Celebrăm ia românească într-un stil propriu…

👥Am continuat, astăzi, o tradiție începută acum mulți ani de colega noastră, doamna Irina Munteanu – prefectul județului Cluj.

 

🍒Pentru a marca Ziua Universală a Iei Românești, majoritatea angajaților Primăriei au îmbrăcat acest obiect vestimentar unic. La sfârșitul programului, ne-am strâns în curtea unității, pentru un moment emoționant și încântător.

 

🏅Am evocat semnificația și continuitatea iei strămoșești, evidențiind totodată importanța acestor momente de interacțiune între colegi.

 

🪗Membrii Ansamblului de Dansuri Folclorice „Mugurelul” ne-au făcut o surpriză, prezentând o suită de jocuri din Țara Oașului. Le mulțumesc atât copiilor, cât și domnilor instructori, Nelu și Cătălin Mihășan.

 

🤝Vă invit și pe dumneavoastră să ne urmați exemplul, iar dacă simțiți și doriți să purtați ie românească oriunde veți fi. Dați un tag la @Primaria Campia Turzii ca să ne mândrim cu cetățenii noștri!

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Festivalul Produsului Tradițional, la USAMV Cluj-Napoca

💙💚👩‍🎓🧀🍲🥧 Vă invităm cu bucurie la ediția a XVII-a a Festivalului Produsului Tradițional, susținut de studenții din anul IV...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img