7.2 C
Cluj
luni, aprilie 22, 2024
No menu items!

Proiectul „ImYouthPact”: Cinematograf în aer liber în Parcul Municipal „Berc” din Câmpia Turzii

Cele mai citite

📽️Proiectul „ImYouthPact”: Cinematograf în aer liber în Parcul Municipal „Berc” din Câmpia Turzii

 

❗Astăzi am avut o întâlnire cu membrii Clubului de Inițiativă „Impact AHA” format din elevi de la Liceul Teoretic „Pavel Dan”. În cadrul acesteia a fost prezentat proiectul „ImYouthPact” care vizează construirea unui cinematograf în aer liber în Parcul Municipal „Berc”.

 

✅Clubul „Impact AHA” a obținut un grant în valoare de 8000 de euro de la Fundația Comunitară Cluj pentru implementarea acestui proiect. Finanțarea va fi utilizată pentru achiziționarea și instalarea unui ecran de proiecții video, precum și pentru amenajarea a 3 zone de grill/camping în parc. Practic, prin inițiativa lor, tinerii își propun să îmbunătățească modalitățile de petrecere a timpului liber, într-un ambient prietenos cu natura.

 

❎Implementarea proiectului „ImYouthPact” va fi realizată prin colaborare strânsă între Primăria Câmpia Turzii, Clubul „Impact AHA” și Fundația Comunitară Cluj. Un protocol de colaborare va fi semnat în acest sens, stabilind rolurile și responsabilitățile fiecărei părți.

 

⚖️De asemenea, zonele de grill/camping vor funcționa în deplină conformitate cu legislația în domeniu, respectiv Legea nr. 54/2012, a picnicului.

 

💬Apreciez entuziasmul și implicarea tinerilor din Câmpia Turzii în viața comunității. Proiectul ImYouthPact este o dovadă a spiritului civic și a dorinței lor de a contribui la îmbunătățirea spațiului public din oraș. Primăria va pune la dispoziție terenul necesar și va oferi asistență logistică pentru buna desfășurare a proiectului.

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Un turdean și un clujean revoluționează comerțul online cu Piața-AMZ.ro, site-ul pentru produse resigilate la prețuri corecte

Într-o lume în care consumatorii caută mereu opțiuni convenabile și accesibile, doi antreprenori din inima municipiului Turda au adus...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img