7.2 C
Cluj
luni, decembrie 11, 2023
No menu items!

Un fost angajat al Primăriei Municipiului Câmpia Turzii a ajuns într-o funcție importantă în Guvern. Dorin Lojigan: „Ne bucurăm pentru colegul nostru și îi dorim succes”

Cele mai citite

Mircea Abrudean a fost numit secretar general al Guvernului, cu rang de ministru,  printr-o decizie a primului ministru Ciolacu.

Anterior, Abrudean a deţinut funcţia de şef al Cancelariei prim-ministrului, cu rang de ministru, funcţie din care a fost eliberat printr-o altă decizie a premierului Ciucă.

Totodată, Mircea Abrudean a fost consilier superior la Serviciul Relații Publice. Din această funcție, Mircea Abrudean a plecat pe funcția de Prefect al județului Cluj.

Dorin Lojigan, primarul municipiului Câmpia Turzii: „O și mai mare responsabilitate vine la pachet cu această funcție pentru Mircea Abrudean. Însă, după cum îl cunosc eu, și îl cunosc destul de bine, Mircea va face față cu brio acestei provocări pentru că este un om inteligent, integru și profesionist. Ne bucurăm pentru colegul nostru și îi dorim succes”

 

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Primaria Turda: Așa a fost sâmbătă seară la Târgul de Crăciun

  🌟Asociația Turda Tin ne-a umplut sufletul de bucurie cu cele mai iubite colinde, acompaniați la chitară de preotul Sebastian...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img