7.2 C
Cluj
luni, aprilie 22, 2024
No menu items!

2 sportivi de la ACS ActivJudo la evaluarea tehnica U15 de la Oradea

Cele mai citite

2 sportivi de la ACS ActivJudo la evaluarea tehnica U15 de la Oradea
Evaluarea tehnica este o testare a sportivilor care perticipa la Campionatul National. Scopul este examinarea detaliata a caracteristicilor tehnice ale unui sportiv pentru a determina calitatea si eficienta, pentru a evalua riscurile de accidentare si pentru a identifica punctele slabe si aspectele care necesita imbunatatiri.
Evaluarea a fost urmata de un antrenament in comun care a dat prilejul sportivilor sa isi testeze tehnica cu pritenii lor de la celelalte cluburi.
“Cel mai mult mi-a placut faptul ca m-am reintalnit cu prietenul meu pe care l-am cunoscut la un alt stagiu acum 2 ani. Ne-am antrenat impreuna si ne-am ajutat reciproc. Nu imi vine sa cred cat de mult s-a dezvoltat si cat de bine lucreaza. A avut tot timpul un control de care greu am reusit sa scap.” – a spus unul din sportivii nostri.

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Un turdean și un clujean revoluționează comerțul online cu Piața-AMZ.ro, site-ul pentru produse resigilate la prețuri corecte

Într-o lume în care consumatorii caută mereu opțiuni convenabile și accesibile, doi antreprenori din inima municipiului Turda au adus...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img