7.2 C
Cluj
sâmbătă, decembrie 9, 2023
No menu items!

Aprecieri și avansări la Baza 71 Aeriană

Cele mai citite

Aprecieri și avansări

La sediul Bazei 71 Aeriană “General Emanoil Ionescu” a avut loc o ceremonie la care s-a acordat o serie de diplome de apreciere, s-au prezentat citări prin ordin de zi pe unitate și au fost avansați militari.

Maistru militar clasa a III-a Ștefan TÎNC a fost recompensat cu “citare prin ordin de zi pe unitate” ca rezultat al profesionalismului de care a dat dovadă pe timpul participării la exercițiul CISEX “CETATEA 2023”, cel mai mare exercițiu de comunicații din Armata României.

Muzeul Național al Aviației Române a oferit la rândul său mai multe diplome, în semn de înaltă apreciere, militarilor din baza noastră care au fost implicați activ în relocarea temporară a patrimoniului muzeului, în cadrul proiectului de modernizare.

În cadrul aceleiași adunări au avut loc avansări în rândul soldaților gradați profesioniști, militari care constituie o importantă verigă pentru îndeplinirea funcțiilor de execuție specifice luptătorilor și specialiștilor militari. La final s-a efectuat și revista de front specifică trecerii la ținuta de iarnă a personalului bazei.

🖋️Andreea TABARCEA

📸Alexandru AIOANEI

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

A început turneul caritabil pentru Asociația Autism Câmpia Turzii. Cea mai “tânără” echipă este formată din puști de 13 ani: “Am venit să jucăm...

A început turneul caritabil de strângere de fonduri pentru Asociația Autism Câmpia Turzii. La acest turneu s-au adunat 12...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img