7.2 C
Cluj
luni, aprilie 22, 2024
No menu items!

Cristian Matei, primarul municipiului Turda: „Lucrările de construire a celor 72 de locuințe sociale au avansat considerabil”

Cele mai citite

Cristian Matei, primarul municipiului Turda:

„Lucrările de construire a celor 72 de locuințe sociale au avansat considerabil.

Fațadele celor 2 blocuri situate pe strada Intrarea Negru Vodă f.n. sunt realizate în întregime, marcând un pas important către finalizarea acestui proiect.

ℹ️Finanțarea este asigurată de către Ministerul Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației prin Programul de construire locuințe sociale conform Legii 114 – legea locuinței.

La momentul actual, finisajele interioare sunt complet finalizate și branșamentele necesare sunt realizate. Toate apartamentele au fost zugrăvite, geamurile și ușile au fost montate, iar instalațiile electrice și sanitare sunt complet funcționale.

De asemenea, au fost amenajate parcările și spațiile verzi iar aleile au fost pavate.

🍀Prin finalizarea acestui proiect, asigurăm locuințe sociale pentru mai multe familii din municipiul nostru. Noile locuințe vor fi acordate conform unei liste de priorități, în baza cererilor depuse de cetățeni care ulterior vor fi verificate și aprobate conform prevederilor legale în vigoare.”

- Publicitate -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Publicitate -spot_img
Cele mai recente informații

Un turdean și un clujean revoluționează comerțul online cu Piața-AMZ.ro, site-ul pentru produse resigilate la prețuri corecte

Într-o lume în care consumatorii caută mereu opțiuni convenabile și accesibile, doi antreprenori din inima municipiului Turda au adus...
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole asemănătoare

- Publicitate -spot_img